Talihlinin talihsizliği

06 Kasım 2012 Salı 18:39
Talihlinin talihsizliği






RİZE (CİHAN)- Rize'de bir elektronik mağazasının düzenlediği çekilişte büyük ödül olan otomobil, İsmail Demirci'ye çıktı. Ancak talihlinin bir ay önce yanan minibüsünün torpidosunda unuttuğu ve minibüsle beraber yanan bileti nedeniyle kazandığı otomobil biletin aslı olmadığı için kendisine verilmiyor. Mağaza yetkilileri gerekli incelemeler yapıldıktan sonra otomobilin 'talihsiz talihli'ye verilip verilmeyeceğinin belirleneceğini söyledi.

İldeki bir elektronik firması, kuruluşunun 30'uncu yıl dönümü nedeniyle müşterileri arasında 111 Hediye kampanyası düzenledi. Kampanyaya 200 lira ve üzeri alışveriş yapan 12 bin 802 kişi katıldı. Noter huzurunda yapılan çekilişle büyük ödül olan 30 bin lira değerindeki otomobil, 4732 numaralı kupona çıktı. Yapılan incelemede kuponun Rize Azaklıhoca köyü nüfusuna kayıtlı İsmail Demirci'ye ait olduğu tespit edildi. Firma yetkililerinin telefonla ulaşarak müjdeyi verdiği İsmail Demirci ise kuponun bir süre önce aracı ile birlikte yandığını söyledi. Kendisine 10 gün süre tanınan Demirci'nin kuponu ibraz edememesi halinde otomobil yedek talihliye verilecek. Demirci'nin durumu, Milli Piyango İdaresi'ne de bildirildi.

Demirci'nin kardeşi Mehmet Demirci, Araba geçen ay 4 yaşındaki oğlum Bedirhan'ın çakmakla oynaması sonucu alev aldı. Oğlum son anda arabadan kurtuldu. Çekilişteki arabanın isabet ettiği kupon da yanan arabanın torpidosunda kül oldu. Talihliliğimiz talihsizlikle sonuçlandı. Üzgünüz. dedi.

Mağaza yetkilileri ise kampanya koşullarının Milli Piyango İdaresi tarafından belirlendiğini, yetkililerle görüşeceklerini ve yetkililerin uygun görmesi halinde arabayı asıl ya da yedek talihliye vereceklerini söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.