Tapu müdürlüğünde ölüme kimse aldırmadı

Plajda hayatını kaybeden vatandaşın yanında istifini bozmadan güneşlenmeye devam edenden su topu oynayana kadar bir çok olay aklımıza kazınmışken 'Bu kadar da olmaz' dedirten bir haber Konya'dan geldi...

16 Eylül 2014 Salı 15:31
Tapu müdürlüğünde ölüme kimse aldırmadı






Tapu müdürlüğünde ölüme kimse aldırmadı



52 yaşındaki harita mühendisi Aydın Bezirganoğlu, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde bir anda fenalaşıp yere yığıldı. Kalp krizi geçiren mühendis yaşamını yitirdi. Gişelerin önünde hayatını kaybeden Bezirganoğlu’nun üzeri çarşafla örtüldü. Mühendisin cansız bedeni yerde yatarken vatandaşların istifini bozmadan gişede işlemlerine devam etmesi ise dikkat çekti.

Olay, Tapu Kadastro Konya 5’inci Bölge Müdürlüğü’ne saat 10.45’de meydana geldi. Bir işlem için Tapu Müdürlüğü’ne gelen Harita Mühendisi Aydın Bezirganoğlu, biranda fenalaşarak yere yığıldı.

Çalışanların bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği tespit edilen Bezirganoğlu’na müdahale etti.


Uzun süre kalp masajı yapılan Bezirganoğlu kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Bezirganoğlu’nun üzerine çarşaf örtülmüş cesedi yerde yatarken, tapudaki vatandaşların işlemlerine devam etmesi dikkat çekti.

Belediye doktorunun normal ölüm raporu vermesi üzerine Aydın Bezirganoğlu’nun cenazesi yakınlarına teslim edild
Son Güncelleme: 16.09.2014 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.