Taraftarlardan Fenerbahçe'ye destek, basına tepki

10 Temmuz 2011 Pazar 16:02
Taraftarlardan Fenerbahçe'ye destek, basına tepki






Futbolda şike soruşturması kapsamında yürütülen çalışmalar sürerken Fenerbahçeli taraftarlar da takımlarına moral vermek için kamp yapılan Topuk Yaylası'na geldi.
Kamptaki futbol takımlarına destek verene taraftarlar, tezahüratlarla futbolculara moral verirken, basın mensuplarına ise tepki gösterdi.Bu arada futbolculara sarılmak için güvenlik kordonunu aşan taraftarlarla jandarma arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Bir taraftarın da bu sırada bayıldığı görüldü. Baygınlak geçiren taraftar, kulüp çalışanları tarafından tesislere taşındı.Öte yandan, yönetim kurulunun dün yapılan toplantıda basının yargısız infaz yaptığını ve Fenerbahçe'nin linç edilmek istendiğini açıklaması taraftarlar arasında öfkeye dönüştü. Topuk Yaylası'nda kamp yapan Fenerbahçe takımını takip eden taraftarlar emniyetin ve kulüp yetkililerinin isteği üzerine gözlerden kaçırıldı. Kameramanların ise kameraları alındı
Düzce’de kamp yapan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürken, çift kale maçta sakatlanan Emenike çalışmayı yarıda bıraktı.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi oyuncularla toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman, “Problemli bir başlangıç oldu, ama hem antrenmanlara katılım hem de ruhsal katılım olarak çok çok iyi bir performans ortaya koydunuz. Kaptan Alex başta olmak üzere en genç Recep’e kadar herkes futbolu sevdiğini gösterdi. Bu göreve başladığımda ilk toplantıda da söylemiştim. Futbolu sevenlerle bu işi başaracağız demiştim. Burada bunu gösterdiniz. Teşekkürler.” şeklinde konuştu.

Taraftarların geleceği konusunda oyuncularına bilgi dee veren Kocaman, “Bu çalışmalarınız iyi çalıştığınızı gösteriyor. Bunun için 1 gün önce bitiriyoruz. Belçika seyahati öncesinde ailelerinizle bir arada olursunuz, moral kazanırsınız.” ifadelerini kullandı.

Bu arada antrenmanda yapılan çift kale maçta ayağı çime takılan Emenike, çalışmayı yarıda bıraktı. Saha içinde tedavisi yapılan Emenike, sedyeyle kenara alınarak ayağı bandajlı bir şekilde tesislere girdi.

Önceki günküantrenmanda sol ayak bileği burkulan Uğur Boral’ın sol ayak bileğindeki bağlarda kısmi yırtık saptandığı belirtilirken, sakatlığı bulunan Serdar’ın da tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Öte yandan sağ ayak kaval kemiğinde ağrıları olan Emre’nin de MR çektirmek için İstanbul’a gittiği, sakatlığı bulunan Niang’ın da İstanbul’da tedavi olduğu ifade edildi.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.