Tarsus Ticaret Borsası, 2013-2016 Stratejik Planı'nın startını verdi

07 Aralık 2012 Cuma 12:09
Tarsus Ticaret Borsası, 2013-2016 Stratejik Planı'nın startını verdi






MERSİN (CİHAN)- Mersin´in Tarsus İlçe Ticaret Borsası, 2013-2016 Stratejik Planı'nın startını verdi.

Tarsus Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile İngiltere Odalar Birliği İşbirliği çerçevesinde sürdürülen Oda-Borsa Akreditasyon Sisteminin 9'uncu döneminde ülke genelinde başvuru yapan 50 oda borsa arasından seçilen 22 oda borsadan 11 Ticaret Borsası arasına girerek Akreditasyon Sistemi sürecine dahil oldu. Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya, 2013-2016 stratejik planlarını gündeme alarak start verdiklerini söyledi.

Kaya, İlk incelemelerini 28 Kasım 2012 tarih ve 53 sayılı Meclis toplantısında gerçekleştiren Borsamızın planlama ekibi Stratejik Amaçlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Kesmen ve Kalite Yönetim ile Akreditasyon Sistemi sürecinden sorumlu Sayman Üye Ali Nail Özkul, Hesapları İnceleme Komisyon Başkanı Mehmet Erdoğan, H.İ.K Başkan Yardımcısı Sefa Türkmen, Genel Sekreter Hasan Şanlı, Muhasebe Sorumlusu Serdal Özkardeşler, Kalite Yönetim Sorumlusu Elif Köksal, Üye ve Personel İlişkileri Sorumlusu Osman Şahin ile 2013 - 2016 yılları stratejik planımıza son şeklini verdik. dedi.

Kaya, TOBB akreditasyon kurulu, TOBB temsilcileri, Türk Loydu Vakfı denetçilerinin 07 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştireceği Akreditasyon Sistemi Geliştirme ziyaretinin de kapsamlı olarak görüşüldüğü bu toplantıda staratejik amaçlarımızı gerçekleştirmek için sorularımıza ve sorunlarımıza çözüm yolları saptanmıştır. Ayrıca Yönetim kurulumuzun 2013 yılı iş planı da bu kapsamda değerlendirilerek tetkiki yapılmış ve uygunluğu değerlendirilmiştir. Staretejik planlama, iş planı ile swot analizinin değerlendirildiği, taslakların somut ifadelere dönüştürüldüğü bu toplantıda amaçlarımız, hedeflerimiz ve hedeflerimize ulaşmamıza yardım edecek faaliyetlerimiz son halini almıştır. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.