Tarsus´ta kaybolan 2 balıkçıdan 3 yıldır haber alınamıyor

31 Ocak 2013 Perşembe 11:12
Tarsus´ta kaybolan 2 balıkçıdan 3 yıldır haber alınamıyor






MERSİN (CİHAN)- Mersin´in Tarsus ilçesinde 3 yıl önce kaybolan ve kullandıkları balıkçı kayığı parçalanmış şekilde karaya vuran 2 balıkçıdan hala haber alınamadı. Kayıp balıkçılar Aydın Öztürk ve Nedim Balkış'ın ailelerinin bekleyişi sürüyor.

İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Baharlı köyünde 31 Ocak 2010 günü balık avlamak için kayık ile denize açılan 42 yaşındaki Aydın Öztürk ve 33 yaşındaki Nedim Balkış, geri dönmedi.

Daha sonra yapılan aramalarda iki arkadaşın kullandığı kayık parçalanmış şekilde sahilde bulunurken, kendilerinden haber alınamamıştı.

Eski Ömerli Mahallesi´nde oturan evli ve 4 çocuk babası Aydın Öztürk´ün kardeşi Ali Öztürk, olayın üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen ağabeyinin ortadan kayboluşuyla ilgili sır perdesinin hala aydınlatılamadığını söyledi.

Ali Öztürk, 3 yıllık bu süreç bizi, eşini ve çocuklarını perişan etti. Olayla ilgili bilgisi olanların insanlık namına bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz. Bütün aramalara rağmen bulunamadılar. Denize düşseler en azından cesetleri kıyıya vururdu. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.