Tatbikatta itfaiye eri 5 metre yüksekten rögara düştü, ayak bileği kırıldı

29 Kasım 2012 Perşembe 17:48
Tatbikatta itfaiye eri 5 metre yüksekten rögara düştü, ayak bileği kırıldı






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'da Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından düzenlenen tatbikatta bir itfaiye eri ölümden döndü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli Hasan Altuntaş, bastığı demirin yerinden çıkması üzerine yaklaşık 5 metre yükseklikten düştü. Altuntaş'ın ağzı açık 2 metre derinliği olan rögara hiçbir şeye çarpmadan düşmesi hayatta kalmasını sağladı. Rögarın etrafında sivri demirler dikkat çekerken, şanssız itfaiye eri ayak bileğindeki kırıklar sebebiyle hastaneye kaldırıldı.
AFAD Başkanlığı'nda, Afyon ve Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Genelkurmay Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Türk Kızılayı, AKUT, GEA ve TODOSK'un katılımıyla tatbikat yapıldı. Kepez ilçesi eski İplik ve Dokuma Fabrikasının bulunduğu alanda yapılan tatbikatta, yüksekten, enkazdan, trafik kazasından, yangından, kimyasal biyolojik, radyoaktif ve nükleer olaylardan kurtarma çalışması yapıldı. Altuntaş, logarın üzerinin tamamen açılmasının ardından çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.