Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Irak'lı hasta yürüyerek hastaneden ayrıldı

29 Kasım 2012 Perşembe 17:43
Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Irak'lı hasta yürüyerek hastaneden ayrıldı






SAMSUN (CİHAN)- Sağlık kenti olma yolunda ilerleyen ve yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da hastaların tedavi için gelmeye başladığı Samsun'da tekerlekli sandalyeye mahkum olan Iraklı bir hasta tedavi sonrası yürüyerek memleketine döndü.

Irak'ın Erbil kentinde yaşayan ve 3 yıl önce evde yaşadığı bir kaza sonrası kalça kemiği kırılan Shalim Ghalim Mahmood, Atasam'da sağlığına kavuştu. Irak'ta çeşitli hastanelerde 3 yılda 3 büyük operasyon geçirmesine rağmen iyileşemeyen Mahmood, tekerlekli sandalyede yaşamaya mahkum olmuş. Hastalığına çareyi doktorların tavsiyesi üzerine Türkiye'de aramaya başlayan 60 yaşındaki Iraklı hasta Shalim Ghalim Mahmood, Samsun'da bulunan Ortopol Tıp Merkezi'ne geldi. Merkezin doktorlarından Op. Dr. İsmet Akçay ve ekibi tarafından Özel Atasam Hastanesi'nde başarılı bir kalça eklem protez ameliyatı geçirdi. Tedavinin olumlu sonuçlanmasının ardından sandalyeye mahkum olan Mahmood, bütün ağrılarını ve tekerlekli sandalyeyi Samsun'da bırakarak memleketine büyük bir mutlulukla döndü.

Hasta yakınları görmüş oldukları yakın ilgi ve aldıkları sağlık hizmetinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Op. Dr. İsmet Akçay başta olmak üzere, Ortopol Tıp Merkezi ve Atasam Hastanesi çalışanlarına teşekkür ettiler.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.