Telsizli hırsızlar işbaşında

01 Aralık 2012 Cumartesi 12:06
Telsizli hırsızlar işbaşında






İSTANBUL (CİHAN)- Kadıköy'deki bir apartmanda bilgisayar ve ziynet eşyası çalan 3 hırsız, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Şapkalı hırsızlar olarak görüntülere geçen zanlıların bina içinde telsiz vasıtasıyla haberleşmeleri dikkatlerden kaçmadı.

İddialara göre olay Kozyatağı'ndaki 6 katlı bir apartmanda meydana geldi. Gündüz vakti elleri ve kollarını sallayarak apartmana gelen zanlılar, dış kapıyı rahat bir şekilde açarak içeriye giriyor. Önce binanın merdivenlerini kontrol eden şahıslar, daha sonra boş dairelere yöneliyor. Kendi aralarında telsizlerle haberleştikleri görülen hırsızlardan biri gözcülük yaparken, diğer ikisi de dairelere giriyor.

Yaklaşık 20 dakika içinde 2 daireyi soyan zanlılar poşetlere koydukları değerli eşyalarla tekrar çıkış kapısına geliyor. Daha sonra çaldıkları değerli eşyalarla birlikte binadan ayrılan hırsızların başlarında şapka bulunuyor. Yüzlerini ve başlarını kapatan zanlıların bina içinde telsiz vasıtasıyla bir birleriyle haberleşmeleri ise ilk defa görülüyor. Kimliği belirsiz zanlıların çaldıkları ziynet eşyası ve dizüstü bilgisayarla sakin bir şekilde ayrılmaları dikkat çekiyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.