TEM'de meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

14 Temmuz 2011 Perşembe 10:22
TEM'de meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı






 
Kilis'ten İstanbul'a giden İsmail Ahmet Polat'ın (20) kullandığı 34 HR 0312 plakalı otomobil, otoyolun Arifiye Köprüsü yakınında Fevzi Tunalı yönetimindeki 34 UN 8028 plakalı TIR'ın 34 HD 7091 plakalı dorsesine, arka sol köşeden çarptı. Çarpmanın şiddetiyle tavanı kağıt gibi yırtılan otomobilin sağ tarafı parçalandı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan Mehmet Benzer (35) ve 11 yaşındaki oğlu Şükrü Benzer olay yerinde feci şekilde öldü. Anne Emine Benzer ile 4 yaşındaki oğlu Taha ve sürücü Polat yaralandı.  
İtfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, TIR şoförü Tunalı'yı gözaltına aldı.   
  
POLİS, DEDEYE DAMADI VE TORUNUNUN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMEDİ  
Kazanın ardından otoyol polisi, yaralanan Emine Benzer'in çantasındaki cep telefonundan yakınlarına ulaşarak araçtakiler hakkında bilgi almaya çalıştı.    
Kadının telefonundan aldığı numarayla babasını arayan polis memuru, kızının ve ailesinin kaza geçirdiği haberini verdi. Polis memuru, telefonun diğer ucundaki dedeye, araçtakilerin hafif yaralı olduğunu ve hastaneye kaldırıldıklarını belirterek, damadının ve torununun öldüğünü söyleyemedi.   
Baba ve oğlunun cesetleri cenaze aracına konduktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.  
Cumhuriyet savcısı da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.  
  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.