TEM'de otobüs, arıza nedeniyle duran otomobile çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

06 Kasım 2012 Salı 17:32
TEM'de otobüs, arıza nedeniyle duran otomobile çarptı: 2 ölü, 1 yaralı






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya'nın Akyazı ilçesi TEM otoyolunda yolcu otobüsünün arıza nedeniyle orta şeritte duran otomobile çarpması sonucu karı, koca öldü, 1 kişi yaralandı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinden İstanbul'a giden Mehmet Dinlemek yönetimindeki 52 DE 482 plakalı yolcu otobüsü, TEM otoyolunun Vakıf köprüsü mevkiinde arıza nedeniyle orta şeritte duran Çetin Topçu (46) idaresindeki 34 FD 8757 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada otomobilde bulunan Mail ve eşi Gülperi Topçu, olay erinde öldü. Otomobil sürücüsü Topçu'da yaralandı. Sıkıştıkları araçtan itfaiye ekiplerince çıkartılan Mail ve eşi Gülperi Topçu'yu hayata döndürmek için 112 ekipleri kalp masajı yaptı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Topçu çifti hayata döndürülemedi. Ağır yaralanan sürücü Çetin Topçu ise Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Topçu çiftinin cesetleri, Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolda ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.