Terim: Cluj maçından üç puan almak çok önemli

06 Kasım 2012 Salı 23:57
Terim: Cluj maçından üç puan almak çok önemli






BÜKREŞ (CİHAN)- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Cluj maçında sadece kazanmanın kendileri adına bir avantaj olduğu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Cluj takımı ile oynanacak karşılaşma öncesinde Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, çok önemli bir maç oynayacaklarını belirtti. Terim, Muhakkaki yarınki karşılaşmadan alınacak iki sonucun Cluj'a yaraması onun adına bir avantajdır. Bize sadece kazanmanın bir avantaj olduğu bir maça çıkacağız. Bunu da dışarıda oynayacağız. Rakibimiz daha avantajlı gözüküyor. dedi.

Fatih Terim, takım olarak iyi istatistiklere sahip olduklarını, fakat istatistiklerin her şeyi göstermediğini ifade etti. Terim, grupta bundan önce oynadıkları üç maçın sonucunun istedikleri gibi gitmediğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: Oynadığımız oyunun karşılığını hanemize yazdıramadık. Manchester maçında penaltımız verilmedi. Braga ile oynadığmıız maçta rakip 90 dakika çıkamadı. Cluj ile oynadığımız sulu maçı hiç söylemiyorum. Hakemin o maçı oynatmaması lazımdı. Kalan üç maçın bizim adımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yarın bunlar tersine döner. Galatasaray gruptaki yerine inşallah döner ve istediğimiz yerde oluruz.

Cluj'ın iyi defans yaptığını ve agresif oynadığına dikkat çeken tecrübeli hoca, Galatasaray yarın akşma 90 dakikayı hangi zaman diliminde nasıl oynaması gerekiyorsa öyle tamamlayacaktır. Oyun içerisinde her türlü olayı gerçekleştirme olgunluğunu yakalayabiliriz. Sistemde, oyunda aynı anda çok fazla şeyi değiştirmeden bazı özel oynanması gereken şeyleri de oynamalıyız. Gerektiği zaman skora oynamalıyız. Buradan üç puan almak çok önemli. Alacağımız tüm puanları almak niyetindeyiz. şeklinde konuştu. Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde söyleyecekleri son sözü son maça kadar taşımak istediklerini vurguladı.

Rumen bir gazetecinin 'Galatasaray'ın yarınki maçı gruptan çıkma adına son şansı mıdır?' sorusuna ise Terim, Son şansımız mı bunu bilemiyorum. Grupta dördüncü maçımız olduğu için puan kaybımız halinde Şampiyonlar Ligi için son diyebiliriz. Kaybetmediğimiz halde tüm puanları almak istiyoruz. Son sözümüzü de en son maçtan sonra söylemeye çalışacağız. Neticeler bizi oraya götürür. şeklinde cevapladı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.