Terim: Umarım İngiltere'den gelecek sonucu beklemeyiz

04 Aralık 2012 Salı 20:31
Terim: Umarım İngiltere'den gelecek sonucu beklemeyiz






BRAGA (CİHAN)- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın akşam Braga'yı mağlup ederek İngiltere'den gelecek sonuca bel bağlamak istemediklerini söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile oynanacak karşılaşma öncesinde AXA Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, bu gruptan çıkmayı herkesin hakettiğini belirtti. Terim, Bu maça bu şekilde çıkmak denk geldi. Braga grubun en güçlü ve kaliteli takımlarından birisi. Ama bazen futbol da böyle bir şey, bazen istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Braga bizi yendiği maçta 3 puanı vardı. Şu anda grup maçlarının sonuncusu oynanacak, yine 3 puanı var. Bizim o anda hiç puanımız yoktu, şu anda 7 puanımız var. Futbol böyle bir şey. Yarın akşam bizi çok zor bir maç bekliyor. Umarım ikinci tur vizesini alabiliriz. Bunun için aklımız ve tüm enerjimiz sahada olacak. Ümit ederim İngiltere'den gelecek bir haberi beklemek zorunda kalmayız. Ters bir durumda kalmayız. Kalırsak da bir kulağımız İngiltere'de olacak. dedi.

Tecrübeli teknik adam, yarın akşam bir sistem değişikliği olabileceğini ama felsefesinin ve anlayışın değişeceği anlamına gelmemesi gerektiğini ifade etti.

MUSLERA HAKKINDA OLUMLU RAPOR GELİRSE OYNAYACAK

Öte yandan Gaziantepspor ile oynanan lig maçını sakat sakat tamamlayan ve yarın akşam oynayıp oynamayacağı sorulan Muslera konusunda tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti: Son maçta Muslera tatsız bir durum geçirdi. Bizim için insan sağlığı çok önde geliyor. Bu maçtan sonra sağlık ekibi son sürat çalışıyor. Oynattığımız zaman sağlığında bir sorun yaşamayacaksak oynatmayı düşünüyoruz. Ama şartlar yerine gelirse oynayacaktır. Bize sağlık raporu gelirse oynatabiliriz. Ama şu anda net bir şey söyleyemem.

Bir gazetecinin 'Yarın akşamki planlarınızda beraberlik de var mı?' sorusunu Terim, Açıkçası bizi buradan hangi sonuç üst tura götürüyorsa benim için en iyi sonuç olur. İngiltere'ye bel bağlamak istemiyoruz. Oyun içinde değişiklikler olabilir. Bazı stratejileri saha içinde kullanabiliriz. Kazanmak için sahada olacağız. Ama hangi sonuç bizi üst götürüyorsa o sonucu istiyoruz. diye cevapladı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.