TEYDER yurt dışı gezisiyle öğretmenlerin ufkunu açtı

29 Kasım 2012 Perşembe 17:35
TEYDER yurt dışı gezisiyle öğretmenlerin ufkunu açtı






TOKAT (CİHAN)- Tokat'ın Turhal ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (TEYDER), eğitim ve kültürel amaçlı Gürcistan gezisi düzenledi.

Gezide Gürcistan'ın Batum ile Kutaysi şehirlerini gezen dernek üyeleri, geziden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek üyeleri, Gürcistan'daki çeşitli tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra ülkenin önde gelen Türk eğitim kurumlarını da gezdi. Gezi boyunca Batum ile Kutaysi şehirleri ziyaret edildi, buralarda bulunan Türk okulları ve Türk Üniversitesi de gezi programında yer aldı. Yapılan geziden oldukça memnun dönen öğretmenler, gezinin ufuklarını açtığını söyledi. Öğretmenler ziyaretlerinde, yunus gösterisi, botanik ve dinazor parkı gezilerinden çok etkilendiklerini belirtti. TEYDER Başkanı Uğur Fidan ise yaptıkları yurt dışı gezisinin eğitim alanında çok faydalı olduğunu, kendilerinin de geziden çok istifade ettiklerini belirtti. Yakın gelecekte farklı ülkelere gezi düzenlemek istediklerini kaydeden Uğur Fidan, Yapılan geziye katılan öğretmenlere teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte geziye katılan arkadaşlarımız geziden çok memnun kaldı. İyiki de gelmişiz dediler. Hem bizim için hem de arkadaşlarımız için gezi ufuk açıcı oldu. Amacımız bu tür gezilerle öğretmenlerimizin bilgi kültür ve tecrübelerini artırmaktır. Bana göre her eğitimci Gürcistan'a gidip oraları görmelidir. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.