THY "altın sazanı" yakaladı

29 Kasım 2012 Perşembe 14:01
THY






SOFYA (CİHAN)- Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Mr.& Mrs. Ekonomi ödül törenininde Türk Hava Yolları (THY) özel ödüle layık görüldü. Jüri, THY'yi İş sektörünün istikrarlı partneri ilan etti. THY'nin havacılık sektöründe dünya çapında bir marka haline gelmeyi başardığını belirten jüri üyeleri, şirketin bu yıl 20 yeni destinasyon açarak en çok ülkeye sefer düzenleyen havayolu şirketi konumuna geçtiğini hatırlattı.

Bulgaristan'daki en prestijli ekonomi ödülünü alan THY Bulgaristan Müdürü Cenk Öcal, bunun onur verici olduğunu belirtti. Cihan Haber Ajansı'na konuşan Öcal, son 3 yılda çok büyük atılımların yapıldığını ve hizmet adına en iyisini sunmaya gayret ettiklerini aktardı. Hizmetlerini artırmaya devam edeceklerini kaydeden Öcal, Bulgaristan'da önümüzdeki yıl içerisinde haftada 11 olan frekansımızı 14'e çıkarmayı düşünüyoruz. Bunun sonucunda daha güzel hizmetler verip bu ödüle layık olmaya çalışacağız. ifadelerini kullandı.

Rekabet adına güçlü bir piyasada yarıştıklarını altını çizen Öcal, faaliyetleriyle iş sektörüne destek olmaya devam edeceklerini aktardı.

Şirket, geçen seneye kadar Sofya-İstanbul için 7 olan frekansını haftada 11'e çıkarmıştı.

Ülkede en prestijli ödülleri arasına giren Mr.& Mrs. Ekonomi ödül sahiplerine, altın sazanı yakalamış balıkçı plaketi veriliyor. 1991'den beri gerçekleştirilen organizasyonda ekonominin 9 dalında en iyi şirketler seçiliyor. Bu yıl ilk kez Mrs. Ekonomi olarak iş kadınlarına da ödül verildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.