THY uçağı pilotu rahatsızlandı: Dalaman yolcuları'nı korkutan anons

İstanbul Sabiha Gökçen'den Dalaman'a sefere hazırlanan Türk Hava Yolları'nın TK2952 sefer sayılı uçağının pilotu aniden rahatsızlanınca yolcular yedek pilot gelene kadar alanda beklemek zorunda kaldı.

04 Ağustos 2017 Cuma 23:24
THY uçağı pilotu rahatsızlandı: Dalaman yolcuları'nı korkutan anons






THY uçağı pilotu rahatsızlandı: Dalaman yolcuları'nı korkutan anons

İstanbul Sahiba Gökçen Havalimanı'ndan Muğla Dalaman'da sefere hazırlanan Türk Hava Yolları'nın TK2952 sefer sayılı uçağının pilotu aniden rahatsızlanınca yolcular yedek pilot gelene kadar alanda beklemek zorunda kaldı.

İstanbul'dan Dalaman'a gitmetiçin yola çıkan yolcular, son anda duydukları anonsla büyük şaşkınlık yaşadı. TK2952 sayılı THY uçağının pilotunun rahatsızlandığı belirtilen anonsta, yedek pilotun gelene kadar uçuşun rötarlı olduğu bilgisi haber verildi. İstanbul Sabiha Gökçen'den Dalaman'a gelmeye hazırlanan yolcular bir yandan pilotun sağlık durumunu merak ederken diğer yandan da söz konusu rahatsızlığın uçuş esnasında yaşanmadığı için dua ettiler. Yarım saatlir gecikmenin ardından uçağa alınan yolcular "Böyle durumlarda gecimke hiç önemli değil, pilotun sağlığı bizim uçuş saatimizden tabi ki daha önemli, pilotlar yolculardan çok daha sağlıklı olabilsin ki, uçuş güvenliğimiz tam olsun. THY pilotuna geçmiş olsun diyoruz, umarız bu tür rahatsızlıklar uçuş esnasında olmaz diyerek" duygularını dile getirdiler.
Son Güncelleme: 04.08.2017 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.