THY uçağı türbülansa girdi, 29 yaralı var

İstanbul New York seferini yapan THP uçağı, inişe 45 dakika kala türbulansa girdi. Yolcular uçakta savruldu. 29 kişi yaralandı...

10 Mart 2019 Pazar 08:01
THY uçağı türbülansa girdi, 29 yaralı var






THY uçağı türbülansa girdi, 29 yaralı var


Türk Hava Yolları uçağındaki yolcular gökyüzünde dehşeti yaşadı. İstanbul-New York seferini yapan THY uçağı inişe 45 dakika kala havada türbülansa girdi. 29 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı ve 4 kişinin de hastaneye kaldırıldığı belirtildi...

Türk Hava Yolları’na (THY) ait İstanbul-New York seferini yapan TK 001 sefer sayılı Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağı inişine az bir süre kala türbülansa girdi . Türbülansa giren uçağın saat 17.30 sıralarında JFK Havalimanı’na iniş yaptığı, 29 yolcu ve mürettebatın çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi.

KABİN GÖREVLİSİNİN BACAĞI KIRILDI

Edinilen ilk bilgilere göre türbülanstan dolayı yaralanan 4 kişi piste gelen ambulanslarla hastaneye götürüldü. Yaralı kabin görevlilerinden birinin bacağının kırıldığı, yaralanmaların geri kalanının kesik ve morluklar gibi ufak yaralanmalar olduğu belirtildi.
Liman İdaresi sözcüsü Steve Coleman, Türk Hava Yolları uçağının inişten 45 dakika önce aşırı türbülans yaşadığını, yaralanan dört kişinin Jamaika Tıp Merkezi ve Queens Hastanelerine gönderildiğini, bir mürettabatın ayağının kırıldığını söyledi.

GÜVENLİ BİÇİMDE YERE İNDİ

Coleman, diğer küçük yaralanmaların havaalanı terminalinde tedavi edildiğini ve türbülansa giren THY uçağının saat 17.30’da JFK Uluslararası Havaalanı'na güvenli bir şekilde indiğini söyledi. İlerleyen saatlerde THY’nin konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniliyor.

Son Güncelleme: 10.03.2019 08:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.