THY uçağına Cemaat sabotaj yapmış: Yok artık Star

Cemaat ile AK Parti arasındaki kavgada ortaya atılan iddialar okuyanları dehşete düşürecek cinsten. Üstelik iddialar vatandaşın can güvenliğini yakından ilgilendiriyor...

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:15
THY uçağına Cemaat sabotaj yapmış: Yok artık Star






THY uçağına Cemaat sabotaj yapmış: Yok artık Star

Hükümet ile Gülen Cemaati arasındaki kavgada akıllara zarar iddialar dolaşıyor. Son iddia Türk Hava Yolları ile ilgili. Son günlerde THY uçaklarına yönelik asılsız bomba ihbarlarının ardından paralel yapı var!

Dün havada motoru alev alan THY uçağının fotoğrafını kullanan Star Gazetesi, olaydan doğrudan cemaati suçlayan ifadelere yer verdi. İktidar kanadı ile Cemaat arasındaki kavgada ortaya atılan son iddia ise okuyanlara "Yok artık, bunlar balataları sıyırtmış" dedirtecek cinsten. İşte Star Gazetesi'nde bugen yer alan haber:7

Dünyanın en iyi havayolu şirketlerinden biri olmayı başaran Türk Hava Yolları, asılsız ihbarlarla ciddi bir operasyona maruz kalıyor.

Paralel yapıyla mücadele kapsamında Bank Asya’dan parasını çekmesinin ardından üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başlayan THY, planlı bir saldırıyla karşı karşıya! Bir aydır yapılan 5 bomba ihbarının asılsız olduğu ortaya çıktı ancak THY, bu ihbarlar nedeniyle 100 binlerce Euro zarara uğradı.  Son alarak Türk Hava Yolları’nın, Milano-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı motorunun alev alması nedeniyle Atatürk Hava Limanı’na acil inişi yapmak zorunda kaldı. Aynı uçağın iki gün önce de bir camının çatlamış olması sabotaj şüphelerini arttırdı. Paralel yapıyla mücadele sürecinden önce kurumla ilgili tek bir olumsuz gelişme yaşanmazken THY’nin, parasını Bank Asya’dan çekmesinden sonra ard arda asılsız bomba ihbarlarının yaşanması “sabotajın arkasında paralel örgüt mü var?” şüphesini güçlendirdi.

ŞÜPHELİ PARMAK İZİ

1 Nisan 2015 günü İstanbul- Lizbon seferini yapan THY uçağı Atatürk Havalimanı’nda kalktıktan bir süre sonra hostesler servis yaparken tepsi içinde pingpon topu büyüklüğünde yabancı bir cisim buldu. Bunun üzerine uçak Atatürk Havalimanı’na geri döndü.

KARGODA BOMBA VAR

Son olarak da İstanbul-Basel seferini yapan THY uçağının tuvaletinde, “Kargo da bomba var” yazılı bir dosya kağıdı buldu. Bunun üzerine THY’nin “Serik” adlı uçağı Bulgaristan hava sahası üzerinden Atatürk Havalimanı’na geri döndü. Uzmanlar kağıt üzerinde parmak izine rastladılar. Soruşturma sürüyor.STAR
Son Güncelleme: 27.04.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.