TOBB'un yaptıracağı fen lisesi için protokol imzalanacak

06 Kasım 2012 Salı 17:30
TOBB'un yaptıracağı fen lisesi için protokol imzalanacak






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Kayseri'ye yaptıracağı fen lisesi için protokol imzalanacağını duyurdu.

Asaf Mehmetbeyoğlu, yaptığı açıklamada, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, TOBB tarafından ilimizde yaptırılacak olan fen lisesinin protokolünün önümüzdeki günlerde imzalanacağı belirtilmiştir. Abdullah Gül Üniversitesi içine yapılacak bu yeni fen lisesinin protokolü, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Borsası, Develi Ticaret Odası, Bünyan Ticaret Odası ile Yahyalı Ticaret Odası başkanlarının katılımıyla, bu odalarımız, Kayseri Valiliği ve TOBB arasında, Ankara'da yapılacak törenle imzalanacaktır. dedi.

Mehmetbeyoğlu, protokol töreninden sonra, yapımına başlanacak olan yeni fen lisesinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.