Toplumsal duyarlılık projelerinde üniversite ve belediye ortak hareket edecek

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:22
Toplumsal duyarlılık projelerinde üniversite ve belediye ortak hareket edecek






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile Şahinbey Belediyesi arasında 'Toplumsal Duyarlılık Projeleri İşbirliği Sözleşmesi' imzalandı.

İmza töreninde toplumsal duyarlılık projelerinin önemine vurgu yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Şahinbey ilçe sınırları içinde bulunan bir üniversiteyiz. Üniversite olarak kurulduğumuz günden bu yana sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olduk. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, üniversitemizin kurulduğu günden buyana hep destekçisi olmuştur. Bugün bu proje ile işbirliğimizi protokolleştiriyoruz. Böylelikle Üniversitemiz 5 fakültesi, 15 bölümü, 120´ye yakın hocasıyla ve bütün akademik personeliyle belediyemizin karşılaştığı problemlere nasıl bir katkı sağlayabiliriz onunla ilgili bir protokol imzalıyoruz. Bizim için protokol önemli. Böylece hocalarımız alana gidecek bilgi temelli destek sağlayacaktır. Bu projemizle topluma birliktelik ile ilgili güzel mesaj sunacağız. dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da protokol kapsamında üniversiteyle daha sıkı bir işbirliği içinde olacaklarını kaydetti. Şuanda 50 tane sosyal tesisleri olduğunun altını çizen Tahmazoğlu, Kurs verdiğimiz 23 bin 800 tane kursiyerimiz var. Bu sayımız daha da artacak. Çünkü inşaatı devam eden 11 tane sosyal tesisimiz var. Bu sayımız 30 bin 35 bin üzerine çıkacak. Şahinbey Belediyesi de tek başına bir üniversite gibi her yaştaki insanlara eğitim veriyor. Dolayısıyla üniversite ile sıkı bir işbirliği yapmamız çok da önemli. açıklamasında bulundu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.