Trabzon Belediyesi 2012 yılı asfalt hedefinin üzerine çıktı

06 Kasım 2012 Salı 17:31
Trabzon Belediyesi 2012 yılı asfalt hedefinin üzerine çıktı






TRABZON (CİHAN)- Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2012 yılı için planladıkları 85 bin ton asfalt hedefini aşarak 101 bin tonluk asfaltlama yaptıklarını belirtti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, hava şartlarının iyi gitmesi durumunda asfaltlama çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi. Gümrükçüoğlu, 2013 sezonunda ise Trabzon genelinde 150 bin ton asfalt sermeyi planladıklarını aktardı. 2012 yılında serdikleri 101 bin ton asfalt için 13 milyon lira harcadıklarına işaret eden Gümrükçüoğlu, makine parkına kazandırdıkları 120 yeni araç ve iş makinesi yanı sıra kurdukları çağdaş ve modern asfalt plenti ile Trabzon'un 'büyükşehir'e hazır olduğunu ifade etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.