Trabzon'da 'Ak Kadınlar Ormanı' oluşturuldu

07 Aralık 2012 Cuma 16:30
Trabzon'da 'Ak Kadınlar Ormanı' oluşturuldu






TRABZON (CİHAN)- AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteği ile başlattığı 81 İle 81 Ak Orman projesi kapsamında Trabzon Beşirli sahiline fidan dikildi.

Karadeniz Sahil Yolu Trabzon Geçişi Beşirli mevkisindeki yeşil alana kurulan Ak Kadınlar Ormanına fidanlarını AK Parti il yönetim kurulu üyeleri Ekrem Üçüncü, Çağlayan Odabaşı, Ahmet Bektaş, Ahmet Aydın, Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve Kadın Kolları üyeleri dikti.

Törende konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Ak Kadınlar Ormanı'nın açılışını bugün burada gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarına belirterek, AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının üye sayısının 3 milyon 250 bine ulaşması nedeniyle `Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bin Nefes´ sloganı ile taçlandırmak istemiştir. Böylece 81 ilde her bir kadın üye adına bir ağaç dikilecek ve yurdumuzun dört bir yanında ak ormanlar yeşerecektir. Trabzon Kadın Kolları olarak bu fidanları dikerek ak ormanların yeşermesine katkıda bulunacağız. Gelecek nesillere dikilen ağaçlar hediye edilecektir. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.