Trabzonda yılın davası sonuçlandı: Cinsel organ kesen kadına 3 yıl hapis

14 Temmuz 2011 Perşembe 17:03
Trabzonda yılın davası sonuçlandı: Cinsel organ kesen kadına 3 yıl hapis









Trabzon'da yaklaşık 3 yıl önce otel odasında birlikte olduğu şahsın cinsel organını keserek otelin çatısına attığı iddiasıyla yargılanan kadın, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.   

Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuksuz yargılanan İ.T. (41),  mağdur S.G. katılmadı. Mağdur S.G., önceki duruşmadaki  ifadesinde işlev kaybıyla ilgili olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde muayene olduğunu belirterek raporun verildiğini söylemişti. Mahkeme hakimi sanık İ.T.'yi "Bıçakta kasten yaralama" suçundan önce 5 yıl hapis cezası ile cezalandırırken, bu cezasını daha sonra mağdurun cinsel organında işlev kaybı olmaması, duruşmadaki iyi halini gözönünde bulundururarak cezasını 3 yıl 1 ay 15 gün olarak belirledi.  Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'ndeki bir otelde, 3 Ağustos 2008'de İ.T. birlikte olduğu S.G.'nin cinsel organını uyurken kesmiş ve çevredeki bir otelin çatısına atmıştı. Olay sonrası KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan S.G.'nin penisi sevk edildiği İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyatla yerine dikilmişti. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.