Tramvayda IŞİD'li var iddiasına babadan cevap geldi

Bağcılar-Kabataş tramvayında görülen ve vatandaşlar tarafından fotoğrafı çekilerek sSosyal medyada paylaşılan 'IŞİD'Lİ Gençler' fotoğrafı ortalığı karıştırdı.

23 Eylül 2014 Salı 11:05
Tramvayda IŞİD'li var iddiasına babadan cevap geldi






Tramvayda IŞİD'li var iddiasına babadan cevap geldi

Bağcılar-Kabataş tramvayında görülen ve vatandaşlar tarafından fotoğrafı çekilerek sSosyal medyada paylaşılan 'IŞİD'Lİ Gençler' fotoğrafı ortalığı karıştırdı. Polis, fotoğraftaki kişiyi ararken, olaydan mağdur olduğunu ileri süren baba ve oğlu polise gitti. Fotoğrafların çekildiği gün üzerlerinde bulunan tişörtler için gençler polise 'Öylesine giydik, IŞİD'ci değiliz' diyerek ifave verdi. Tramvayda çekilmiş bir video IŞİD'in simgeleri olan tişört giyinmiş iki gencin görüntüleri yer almıştı. Görüntüleri izleyen A.E görüntülerdeki kişinin oğlu F.E'ye ait olduğunu ve oğlunun İŞİD ile ilgisinin olmadığını söyledi. Emniyete gelen baba ile oğlu ifade verdi. F.E ifadesinde tamirci olduğunu ve giydikleri tişörtü öylesine giydiklerini ve IŞİD üyesi olmadığını söyledi.


Suriye ve Irak'ta yaptıkları katliamlarla dünyanın bir numaralı gündemi olmaya devam eden IŞİD'e dair İstanbul'da çekilen bir görüntü "IŞİD İstanbul'da" diyerek günlerce sosyal medyada yeraldı. IŞİD logolu tişört giyen iki kişi Bağcılar-Kabataş hattında hizmet veren tramvayda görüntülenirken İstanbul Emniyeti bu görüntüleri ihbar kabul ederek çalışma başlattı. Görüntüler incelenirken A.E isimli bir vatandaş emniyete gelerek görüntülerdeki kişilerin oğlu F.E ve arkadaşı olduğunu söyledi.

F.E EMNİYETE ÇAĞRILDIM

İŞİD tishortleri ile görüntüsü çıkan F.E kendisinin Bostancı'da bir tamircide çalıştığını söyledi. Görüntülerin çekildiği gün daha önceden tanıdığı arkadaşı ile birlikte Bağcılar'da İslami giyim ürünleri satan mağazadan tishort aldıklarını söyledi. F.E ifadesinde "Biz herhangibir örgüte üye değiliz. IŞİD ile bir bağlantımız yok. IŞİD'ci değilim" dedi. Polisin bu ifadenin ardından neden o tişörtü giydiniz sorusuna ise "Öylesine giydik" dedi. KAYNAK AKŞAM Gazetesi-Devrim Tosunoğlu
Son Güncelleme: 23.09.2014 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 2014-09-23 14:01:38

nolmus gençler öyle tshrtler giydiyse satanistler gibi giyinmemisler