TTNET Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Orkun Kaya atandı

06 Kasım 2012 Salı 17:57
TTNET Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Orkun Kaya atandı






İSTANBUL (CİHAN)- Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne atanan Tahsin Yılmaz'dan boşalan TTNET Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Orkun Kaya atandı.


Türk Telekom ve TTNET Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri, atamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hariri, Abdullah Orkun'un hakkında da Türkiye'de yeni yöntemlerle rekabet edeceğine ve böylece müşteri deneyiminin zenginleşmesine katkı yapacağına kanaat getiriyorum. yorumunu yaptı.

Türk Telekom Grubu CEO'su Hakam Kanafani ise atama ile ilgili şunları kaydetti:

Kaya, grup sinerjisinin temellerini bilen ve TTNET'i daha da ileriye taşıyacak deneyime sahip bir yönetici. Türk Telekom Grubu yönetimiyle güçlü bir bağı var ve yeni görevi müşterilerimize daha da fazla odaklanmamıza yardımcı olacak. TTNET'in başarılarını daha da artırarak çıtayı büyüteceğinden eminim.


ABDULLAH ORKUN KAYA'NIN BİYOGRAFİSİ

Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1998 yılında mezun olan Kaya, iş hayatına Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'nda başladı. Burada 6 yıl görev yaptıktan sonra, 2006'da ABD'de Massachusetts Institute of Technology'de (MIT) işletme alanında yüksek lisansını tamamladı. Ardından Londra'da Merrill Lynch'te çalışmaya başladı. Bankanın Borçlanma Araçları ve Stratejik Çözümler bölümlerinde görev alan Kaya, Nisan 2008'de Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü olarak Türk Telekom Grubu'na katıldı. TTNET'in yeni Genel Müdürü Kaya, son olarak TTNET Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.