Turgut Uyar Şiir Ödülü başvuruları başladı

29 Kasım 2012 Perşembe 16:11
Turgut Uyar Şiir Ödülü başvuruları başladı






İSTANBUL (CİHAN)- Türk şiirinin önemli simalarından Turgut Uyar adında düzenlenen 'Turgut Uyar Şiir Ödülü 2013'ün başvuruları 19 Kasım'da başladı. Yarışmanın sonuçları 20 Mayıs'ta açıklanacak ve dereceye giren şiir dosyaları kitaplaştırılacak.

Turgut Uyar adına verilen 'Turgut Uyar Şiir Ödülü' yarışmasının bu sene üçüncüsünü gerçekleştirilecek. Seçici kurulu üyeliğini Gonca Özmen, Gültekin Emre, Hami Çağdaş, Sennur Sezer ve Tarık Günersel'in yaptığı yarışmanın başvuruları 19 Kasım'da başladı.
Yarışmaya, kitap bütünlüğü taşıyan bir şiir dosyası ile yurt içinden ve yurt dışından herkes katılabilecek. Konu ve uzunluğun serbest olacağı şiirler 12 punto ve 1,5 satır aralığı ile yazılacak ve A4 boyutunda, 6 nüsha olarak gönderilecek. Yarışma sonuçları 20 Mayıs 2013 tarihinde ilan edilecek.

Katılımcıların dosyalarını en geç 19 Mart 2013 tarihine kadar Ankara Bencekitap Yayınları ofisine ulaştırması gerekiyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.