Turhal´da 'Beyaz Bayrak' sevinci

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:10
Turhal´da 'Beyaz Bayrak' sevinci






TOKAT (CİHAN)- Milli Eğitim Bakanlığı´nın Sağlık Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü 'Temiz Okul, Sağlıklı Okul Beyaz Bayrak Projesi' kapsamında Tokat il genelinde 27 okul, 100 puan üzerinden 90 puan üzeri alarak 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazandı.

Tokat´ın Turhal ilçesinde de Turhal Özel Yıldırım Koleji, Ali Şevki Erek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Turhal Anaokulu 'Beyaz Bayrak' aldı. Turhal Özel Yıldırım İlköğretim Okulu´nda yapılan Beyaz Bayrak teslim törenine Kaymakam Refiki Murat Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, Okul Müdürü Nahit Ören, Okul Müdür Yardımcısı Zafer Karabulut ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, törendeki konuşmasında Temizlik ve hijyen bakımından Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okullarımızın idareci, öğretmen, personel ve öğrencilerini tebrik ediyoruz. Temizlik olmayan yerde başarı da olmaz, eğitim de olmaz. Bu başarı bu bayrağı henüz almayan okullara da örnek olmalı. Temizlik, sağlığın en önemli parçasıdır. Bu yüzden ilçede eğitim ve öğretim veren bütün kurumlar temizliğe azami özen göstermelidir. Ben bu başarıdan dolayı üç okulumuzu kutlar, kendilerine ilçemiz adına teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. diye konuştu.

Okul müdürü Nahit Ören, temiz bir medeniyetin mirasçıları olduklarını belirterek, temizliğin önemine değindi. Başarının kendileri için memnuniyet verici olduğunu ifade eden Müdür Nahit Ören, başarıdan dolayı öğrenci, öğretmen ve okulda çalışan tüm personeline teşekkür etti. Bayrak teslim töreninden sonra okulun müzik öğretmeni Zehra Derik ile 3/A sınıfı öğrencileri davetlilere keman eşliğinde Yıldırım Koleji Marşı ve çeşitli şiirler okudu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.