Türk askeri Suriye'ye girdi: Şam'dan ilginç iddia

Suriye yönetimi 100 kişilik bir Türk birliğinin Cumartesi günü kamyonetlerle ülke topraklarına girdiğini duyurdu.

14 Şubat 2016 Pazar 23:47
Türk askeri Suriye'ye girdi: Şam'dan ilginç iddia






Türk askeri Suriye'ye girdi: Şam'dan ilginç iddia

Suriye sınırında son durum, Suriye sınır bölgesinde Türkmenlere yönelik saldırılar yoğunlaşırken, Şam yönetimi, Türkiye'den 100 kişilik silahlı bir grubun Suriye topraklarına girdiğini iddia etti. Reuters haber ajansına göre Şam hükümeti, Türk kuvvetlerinden 100 kişilik silahlı bir grup Cumartesi günü komyonetlerle birlikte Suriye'ye girdiğini açıkladı. Kamyonetlerde ağır makineli silahların olduğu belirtildi.

CUMARTESİ GÜNÜ KAMYONETLERLE GİRİLMİŞ!

Şam hükümetinden gelen açıklamaya göre, Türk kuvvetlerinden 100 kişilik silahlı bir grup Cumartesi günü kamyonetlerle birlikte Suriye'ye girdi.

"KAMYONETLERDE AĞIR SİLAHLAR VAR"

Kamyonetlerde ağır makineli silahların olduğu belirtildi.Suriye Dışişleri Bakanlığı da Kilis'in karşısındaki Beb es Salame Sınır Kapısı'ndan da, Azez bölgesine silah ve cephane yardımının da sürdüğünü öne sürdü.
Son Güncelleme: 14.02.2016 23:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.