Türk Halk Müziği sanatçısı memleketinde hemşehrilerini coşturdu

12 Temmuz 2011 Salı 11:12
Türk Halk Müziği sanatçısı memleketinde hemşehrilerini coşturdu






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat Sarıkaya Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, kendisi Sarıkayalı olan Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Tatlıtürk ve eşi Sakine Tatlıtürk, seslendirdikleri eserlerle hemşehrilerini coşturdu.
Sarıkaya Hacıhasan Bor Parkı'nda düzenlenen konsere Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yağmur, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okcu ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 3 saat süren konserde sanatçılar birbirinden güzel eserleri seslendirdi.
Sanatçılara vatandaşlar da oynayarak eşlik etti. Konser sonunda konuşan Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Tatlıtürk, kendisinin Sarıkaya'nın Hasbek Köyü'nde doğduğunu ve memleketini çok sevdiğini belirterek, Bugün siz değerli hemşehrilerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Bizleri davet ederek bu etkinliği düzenleyerek sizlerle buluşmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Ali Osman Erbir'e çok teşekkür ederim. İnşallah, bundan sonra daha sık memleketimize gelme fırsatımız olur. Konserimize göstermiş olduğunuz bu büyük ilgiye de ayrıca teşekkür ederim. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.