Türk Telekom Bölge Müdürü Yanbay: Sürdürülebilir yatırımlara önem veriyoruz

10 Temmuz 2011 Pazar 14:06
Türk Telekom Bölge Müdürü Yanbay: Sürdürülebilir yatırımlara önem veriyoruz






SAMSUN (CİHAN)- Türk Telekom Bölge Müdürü Ahmet Yanbay, kuşaklar boyu sürdürülebilir yatırımlara önem verdiklerini söyledi. Yanbay, Çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak, bizi dünyayla bütünleştirecek imkanlar oluşturmak, değer yaratacak projelerle kuşaklar boyu sürdürülebilir yatırımlar yapıyoruz. dedi.Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD)'nin geleneksel 'Sabah Yansımaları' programının bu haftaki konuğu Türk Telekom Bölge Müdürü Ahmet Yanbay oldu. Yanbay, Türk Telekom olarak Samsun'da gerçekleştirdikleri önemli yatırımlar ve projeleri hakkında konuştu.Ahmet Yanbay, şirket olarak tüm iş süreçlerini müşteri odaklı olarak yapılandırdıklarını vurguladı. Servis kalitesini yükselterek, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflediklerini belirten Yanbay, Hem müşterilerimiz hem bölgemiz hem de ülkemiz için değer yaratmaya çalışıyoruz. Türk Telekom grubu sahip olduğu güçlü altyapısı, yıldan yıla çeşitlenerek artan katma değerli hizmetleri, sürekli değişip gelişen teknolojik olanakları hizmetlerine hızla yansıtabilme kapasitesi, 25 bini aşkın personeli, Türkiyenin dört bir yanında dağılmış bayii ağı, binlerce iş ortağı ve hizmet sağlayıcısıyla hem bölgesinde hem de dünyada sayılı sabit telefon operatörleri arasındadır. Sahip olduğu 9 grup şirketi ile sabit, mobil ve internet hizmetlerini bir arada sunabilen Türk Telekom; iletişim, teknoloji ve içeriği birleştiren tam entegre servis sağlayıcı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen eşsiz bir şirketler grubu ve bu yaklaşımı, müşteri memnuniyetinin kilit unsuru olarak görmektedir. şeklinde konuştu.Birçok önemli projeye Samsun'dan start verdiklerini belirten Ahmet Yanbay, Sahip olduğumuz güçlü fiber optik altyapısını daha da genişleterek müşterilerimize benzersiz bir deneyim yaşatmayı, bütünleşik çoklu servisleri sunmayı hedefliyoruz.

Bu amaçla 'Fiber internet Samsun'da mümkün' sloganı ile 2011 yılı başında başladığımız proje hızla devam ediyor. Yine 2011 yılı Şubat ayında Türkiye'deki tek IPTV platformu olan Tivibu Ev'i 28 il ile birlikte Samsun'da da sunmaya başladık. Samsun'daki üniversitelerimizle çok güzel işbirliği projelerine start verdik. Bu manada Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile altyapısı şirketimiz tarafından sağlanan uzaktan eğitim projesi henüz 2 yılını doldurmadan ülkemizdeki en fazla öğrenciye sahip e-learning projesi oldu.

 

OMÜ'nün çok değerli proje ekibi ve vizyoner yöneticileri sayesinde inanıyorum ki bu proje hem ülkemiz genelinde hem de yurt dışında uzaktan eğitimle ilgili bir başarı öyküsü olacak. Gerçekten heyecan verici bir proje. Yine OMÜ ile yakın zamanda imzalayacağımız işbirliği protokolü, Ar-Ge protokolü ve Teknokent protokolü ile üniversite özel sektörü yakınsamasını çok daha ileri bir noktaya taşıyarak ülkemiz için katma değer oluşturacak yepyeni projelerin kapısını aralayacağız. Ben bu noktadaki desteklerinden ötürü başta OMÜ rektörümüz olmak üzere Uzem yöneticileri ve proje ekibine çok teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.Yine son derece heyecan verici bir proje de Samsun Canik Başarı Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri ve tamamlandığında ülke genelinde bu alandaki ilk entegre proje olan kampus otomasyon projesi yaptıklarını ifade eden Yanbay, şunları söyledi: Türk Telekom, TTNET ve Innova gibi Türk Telekom grubu şirketlerinin altyapıdan, internete, iletişimden uzaktan eğitime, donanımdan yazılıma kadar bütünleşik hizmetlerin sunulduğu ve Canik Başarı Üniversitesi'ne aynı zamanda teknolojik bir vizyon kazandıracak son derece önemli bir proje. Sayın rektörümüzün 'Başarı hepimizindir' sloganına biz de Türk Telekom grubu olarak azami katkı vermek ve bu başarıya ortak olmayı arzu ediyoruz. Yakın zamanda Canik Başarı Üniversitesi ile de işbirliği protokolü ve Ar-Ge protokolünü imzalayarak ilişkilerimizi çok daha ileri bir noktaya taşımayı hedefliyoruz.

Kuşaklar boyu sürdürülebilir yatırımlara önem verdiklerini anlatan Yanbay sözlerini şöyle sürdürdü: Ülkemizin özlemlerinden, insanlığın evrensel ilkelerinden, Türkiye'nin dört bir yanındaki on binlerce çalışanımızdan güç alan bir iddiamız, misyonumuz, büyük hedeflerimiz var. Çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak, onlara daha güzel bir gelecek hazırlamak, bizi dünyayla bütünleştirecek imkanlar oluşturmak, değer yaratacak projelerle kuşaklar boyu sürdürülebilir yatırımlar yapıyoruz. Hem Samsun'da hem de ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye'ye değer katmak için tüm gücümüzle seferberiz.

Eylül ayında Türk Telekom grubu olarak çok büyük istihdam projeleri ile Samsun'a ve bölgemize önemli yatırımlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tüm proje ve yatırımlarımızda başta Sayın Genel Müdürümüz Gökhan Bozkurt olmak üzere Türk Telekom üst yönetiminin yoğun desteğini görmekteyiz.

KASİAD olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Ahmet Yanbay'a bilgi veren KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu da, Türk Telekom'un verdiği hizmetlerin iletişimin hızlı geliştiği bir dünyada çok önemli olduğunun altını çizdi. Hacıkerimoğlu, özelleştirme sonrasında eski hantal yapının gittiğini, devletin çözüm merkezi olduğunu ifade ederek, Türk Telekom'un çalışmalarını yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.