Türk Telekom´da borcunu ödeyene yüzde 100 faiz indirimi

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:18
Türk Telekom´da borcunu ödeyene yüzde 100 faiz indirimi






RİZE (CİHAN)- Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal, 'Tatlıya Bağlayalım' kampanyası kapsamında borçlarını ödeyen abonelerin yüzde 100 faiz indiriminden yararlanacaklarını bildirdi.

Koçal, yaptığı yazılı açıklamada, geçmiş yıllarda borçlarını ödemeyerek hukuki süreç başlatılmış ve sözleşmeleri feshedilmiş aboneleri için Tatlıya Bağlayalım kampanyası başlattıklarını söyledi. 31 Aralık´a kadar devam edecek olan kampanyaya katılanların yüzde 100 faiz indiriminden yararlanacaklarını ifade eden Koçal, Borcu bulunan vatandaşlarımız Türk Telekom ofis ve bayilerinden ya da PTT ofislerinden borçlarını ödeyebilecekler. Yeterli bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Türk Telekom ofislerinden, günün her saati 444 1 444 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.