Türkiye 2.si olan Canik Belediyespor Badminton Takımı Samsun'un gururu

07 Aralık 2012 Cuma 16:27
Türkiye 2.si olan Canik Belediyespor Badminton Takımı Samsun'un gururu






SAMSUN (CİHAN)- Türkiye 9 Yaş Badminton Şampiyonası'nda 660 puanla Türkiye ikincisi olan Canik Belediyespor Badminton Takımı, Samsun'un gururu oldu.

Canik Belediyespor Badminton Takımı hocaları Ömer Aydoğmuş, Yaşar Kaya ve Numan Aydoğan, Türkiye ikincisi olan minik sporcularla birlikte kendilerine destek veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Minik sporcuları tebrik eden Başkan Osman Genç, spora her alanda destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

ALT YAPIYI ÖNEMSİYORUZ

Birçok alanda başarılı sporcularının olduğunu ifade eden Başkan Genç, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi her zaman sporcularımızın hizmetindedir. Spor kenti olma yolunda önemli olan modern spor tesislerimizi sporcularımızla buluşturabilmek, sporu toplumun her kesimine yayabilmek önemli. Bu anlamda alt yapıyı önemsiyoruz dedi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Özellikle salon sporunu çok önemsediklerini belirten Genç, Bu anlamda Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımımızın 1. Lig'de olması çok önemli. Bayan basketbolcularımız minik sporcularımız için iyi bir örnektir. Canik Belediyespor yapmış olduğumuz alt yapı çalışmaları sonucunda marka olmuştur. Minik sporcularımızı elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam edecektir. diye konuştu.

TESİSLER ÇOK GÜZEL

Başkan Genç'in sporda tesisleşme adına yaptığı çalışmalardan ve sporculara tanınan imkânlardan memnun olduklarını ifade eden Badminton Antrenörü Ömer Aydoğmuş, Tesislerde çocukların hem eğitim yapma hem de spor yapma imkânları var. Sporla eğitimi bir arada bulunduran bir tesis olan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi bu anlamda nitelikli sporcular yetiştirebiliyor. Başkanımıza spora vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. şeklinde konuştu.

BAŞKANA BADMİNTON RAKETİ

Türkiye ikincisi olan badmintoncularla birlikte ikincilik kupasını kaldıran Başkan Osman Genç, tebrik ettiği minik sporculara çeşitli hediyeler verdi. Badminton takımı hocaları ise Başkan Genç'e takımın amblemi bulunan eşofman ve badminton raketi hediye etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.