Türkiye Mehmekçiği yalnız bırakmadı: Vakfın sitesi kilitlendi

Türkiye, Afrin harekatı sırasında şehit düşen askerlerin ailelerine yardım için kenetlendi. Mehmetçik Vakfı internet sitesi üzerinden bağış yapmak isteyen vatandaşların ilgisi yüzünden kilitlendi.

15 Şubat 2018 Perşembe 01:08
Türkiye Mehmekçiği yalnız bırakmadı: Vakfın sitesi kilitlendi






Türkiye Mehmekçiği yalnız bırakmadı: Vakfın sitesi kilitlendi


Afrin'de terör örgütlerine yönelik operasyon devam ederken, vatandaş harekata duyarsız kalmadı. Zeytin Dalı adı verilen harekatın ilk gününden itibaren evlerde anneler, atkı, bere, eldiven çorap örerek başlattığı destek seli dün zirveye ulaştı. Mehmeçik Vakfı'na bağış yapmak isteyen onbinlerce vatandaşın yoğun ilgisi, vakfın internet sitesinin kilitlenmesine neden oldu. SMS'lerle gönderilen bağış miktarı ise henüz bilinmiyor.. Mehmetçik Vakfı 1982 yılından günümüze kadar şehit aileleri ve gazilere toplam 712 milyon liralık mali destek sağladı.

Türkiye'nin Afrin'e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı'nın 26'ncı gününde, binlerce vatandaş Mehmetçik Vakfı'na bağış yaptı. Vakfın internet sitesi de yoğunluktan dolayı kilitlendi


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı'nın 26'ncı gününde, Mehmetçik Vakfı'nın sitesi yoğunluktan dolayı kilitlendi.

BAĞIŞ YAPMAK İSTEYENLER 2582'YE MESAJ ATABİLİR

Mehmetçik Vakfı tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Şehit ve gazi Mehmetçik ailelerine destek, çocuklarının geleceğine umut olmak için "Mehmetçik" yazıp 2582'ye SMS atarak 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

http://www.mehmetcik.org.tr 'den nakit olarak ve banka şubelerinden yapacağınız bağışlarla da Mehmetçik Vakfı'na destek olabilirsiniz" ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
Mehmeçik Vakfı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.