Türklerin yaşadığı siteye ateş açıldı

29 Kasım 2012 Perşembe 17:33
Türklerin yaşadığı siteye ateş açıldı






VİYANA (CİHAN)- Avusturya'nın Mattersburg şehrinde Türk ailelerin de yaşadığı siteye ateş açıldı. 61 yaşındaki bir adamın tüfeğinden çıkan kurşunlar, iki Türk ailenin üç erkek çocuğunun uyuduğu çocuk odalarına isabet etti.

Olayda yaralanan olmazken ateş açan kişi tutuklandı. Güvenlik birimleri olayın sebebini karşı sitede oturan zanlının ve ağır hasta olan eşinin 'gürültüye dayanamaması' olarak açıkladı.

Türk aileler saldırının bilinçli olarak kendilerine yapıldığını ve bugüne kadar kimse ile tartışmadıklarını söylediler. Salı gecesi düzenlenen saldırıda, ateş edilmeden kısa bir süre önce odaya girip çıktıklarını ifade eden aileler, can kaybı olmamasından ötürü şanslı olduklarını dile getirdiler. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.