Tuzla Belediyesi'nden semt sakinlerine 40 ton hamsi

29 Kasım 2012 Perşembe 17:43
Tuzla Belediyesi'nden semt sakinlerine 40 ton hamsi






İSTANBUL (CİHAN)- Tuzla Belediyesi, Türkiye Balıkçılar Birliği ile semt sakinlerine 40 ton hamsiyi ücretsiz olarak dağıttı. Balıklar, Tuzla sahilindeki kamyonlardan indirilip poşetlenerek Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nda kayıtlı yaklaşık 10 bin haneye ulaştırıldı.

Türkiye Balıkçılar Birliği Başkanı Mustafa Kokoş'un da katıldığı organizasyonda düşüncelerini ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Deniz kenti Tuzla'da yaşadığı halde, sofrasına balık götüremeyen vatandaşlarımız olmasın diye bu güzel organizasyona ev sahipliği yaptık. Böylesine hayırlı bir hizmeti halkımıza sunmamıza vesile olan çok kıymetli balıkçılarımıza, Türkiye Balıkçılar Birliği'ne ve kıymetli başkanı Mustafa Bey'e bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyor, vatandaşımıza da afiyet olsun diyorum. şeklinde konuştu.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.