U19 ve U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu'nda rakipleri belli oldu

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:46
U19 ve U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu'nda rakipleri belli oldu






NYON (CİHAN)- Türkiye'nin 2013/14 UEFA U19 ve U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için eleme turu oynayacağı rakipleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu adına A Milli Takım Antrenörü Okan Buruk ve Dış İlişkiler Müdürü Metin Tunçer'in katıldığı kura çekiminde U19 Milli Takımı, 1. Eleme Turu'nda Fareo Adaları, Karadağ ve Makedonya ile eşleşti. Eleme Turu karşılaşmaları 6, 8 ve 11 Eylül 2013 tarihlerinde Makedonya'da oynanacak.

2014'te Macaristan'da yapılacak UEFA U19 Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu'na katılacak 52 takım, 4'erli olarak 13 gruba ayrıldı. 1. Eleme Turu sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar ile tüm gruplar arasındaki en iyi üçüncü takım Elit Tur'a yükselecek.

Elit Tur'a yükselen takımlara bu turda U19 Milli takımlar sıralamasında zirvede bulunan İspanya da dahil olacak. 28 takımın 4'erli 7 gruba ayrılacağı Elit Tur'da ise gruplarını lider tamamlayan 7 takım, Macaristan'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazanacak. Ev sahibi Macaristan ise finallere direk olarak katılacak.

U17 MİLLİ TAKIM'IN RAKİPLERİ DE BELİRLENDİ

U17 Milli Takımı ise, 1. Eleme Turu'nda Kuzey İrlanda, Letonya ve Lüksemburg ile aynı grupta yer aldı. Eleme Turu karşılaşmaları 14, 16 ve 19 Kasım 2013 tarihlerinde Kuzey İrlanda'da oynanacak.

Malta'nın 2014 yılında ev sahipliği yapacağı UEFA U17 Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu'na katılacak 52 takım, 4'erli olarak 13 gruba ayrıldı. 1. Eleme Turu sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar ile tüm gruplar arasındaki en iyi üçüncü takım Elit Tur'a yükselecek.

Elit Tur'a yükselen takımlara bu turda U17 Milli takımlar sıralamasında zirvede bulunan Almanya da dahil olacak. 28 takımın 4'erli 7 gruba ayrılacağı Elit Tur'da ise gruplarını lider tamamlayan 7 takım, Malta'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazanacak. Ev sahibi Malta finallere direk olarak katılacak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.