UFO'lar deprem habercisi mi? Ege'de UFO heyecanı

Deprem öncesi görülen UFO'lar Bodrum'da vatandaşlar arasında heyecana neden oldu.

28 Eylül 2016 Çarşamba 12:14
UFO'lar deprem habercisi mi? Ege'de UFO heyecanı






UFO'lar deprem habercisi mi? Ege'de UFO heyecanı

Yıllardır depremler öncesi gökyüzünde görülen parlak cisimlerin gizemi tartışılırken, Ege'de dün gece yarısı meydana gelen şiddetli deprem fırtınası önçesi ortaya çıkan UFO'lar kameralara yansıdı.

Denizli Pamukkale'de meydana gelen depremden hemen önce Bodrum semalarında dün akşam iki parlak ışığın belirmesi, UFO (tanımlanamayan uçan nesne) heyecanına yolaçtı.
Bodrum semalarında dün akşam kaynağı belirsiz 2 parlak ışığın bir süre belirip yok olması merak uyandırdı. Bodrumlu muhasebeci 40 yaşındaki Oya Öztürk, o anları cep telefonuyla görüntüleyip fotoğrafladı. Öztürk, "Bodrum ile Bitez arasındaki Değirmenler Tepesi'nin üzerinde havada aniden ortaya çıkan aşırı parlak cismi arkadaşımla görünce çok şaşırdım. Hemen video ve fotoğraflarını çektim. Ayrıca ışığın içinden dışarı başka ışıklar da çıktığını gördük ve tespit ettik. Dönüyor ve sıklıkla kaybolup geri geliyordu. Ayrıca Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan'a bunları gönderdik, UFO olduğunu belirtti. Daha önce de 2014 yılında aynı bölgede UFO fotoğrafı çekmiştim ve gazetelerde yayımlanmıştı. Yine UFO olabileceğini düşünüp, bu konuda uzman olan birkaç kişiye yolladım. Onlar da UFO olduğunu söylediler" dedi.

 
Son Güncelleme: 28.09.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.