Ufuk Öğrenci Yurdu'ndan esnafa aşure ikramı

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:07
Ufuk Öğrenci Yurdu'ndan esnafa aşure ikramı






ARTVİN (CİHAN)- Artvin Özel Ufuk Öğrenci Yurdu Muharrem ayı nedeni ile esnafa aşure dağıttı.

Artvin'de üniversite öğrencilerinin kaldığı Ufuk Öğrenci Yurdu talebeleri ile yurt personelinin destekleri ile beraber yaptıkları aşureyi Artvin'de yaklaşık 300 esnafa dağıttılar. Aşure dağıtımından memnun kalan bir işyeri çalışanı Tayfun Tosun Anadolu'muzda gerçekleştirilen bu tarz etkinlikler çok hoş izler bırakıyor, bu bizim paylaşma kültürümüzün en önemli göstergelerinden bir tanesi. dedi.

Ufuk Öğrenci Yurdu Müdürü Emre Gök, Bu tarz etkinlikler hem öğrenci esnaf ilişkilerini olumlu etkiliyor, aynı zamanda öğrencilerimizin fedakarlık hissini de olumlu yönde etkiliyor.Bu yüzden kardeşlik ve dostluk mülahazalarımızı artıracak her çeşit etkinlikte bulunmak istiyoruzdedi. Aşure dağıtımında yardımcı olan yurt öğrencilerinden Soner Kahraman 'aşure ikram ettiğimiz esnaflardan olumlu tepkiler aldık, birçok esnaf hem şaşkınlıkla hem de güler yüzle bizleri karşıladı. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.