Ukraynalı kızlar Türk erkeğinin başına çuval geçirdi

29 Kasım 2012 Perşembe 18:11
Ukraynalı kızlar Türk erkeğinin başına çuval geçirdi







Ukrayna'da seks turizmine karşı savaş açtıklarını belirten grup, eylemlerini baştan sonra videoya kaydederek sosyal paylaşım sitelerinde yayınladı.
Videoda, Türk vatandaşı olduğu iddia edilen bir kişinin evine hayat kadını ile birlikte giren grup, kurbanı önce kafasına bir torba geçirerek, ardından ellerini ve ayaklarını bağlayarak tartaklıyor.
Hayat kadınının zile basmasıyla açılan kapıdan "Ukrayna'ya Hoşgeldin" diyerek içeri hücum eden grup, kurbanın üzerine çullanarak, kim olduğunu ve nereden geldiğini soruyor. Büyük şok yaşayan kurban, "Türkiye'den" geldiğini söylüyor.
Grup daha sonra ellerini ve yüzünü bantladıkları kurbanını bornoz içinde evinden çıkararak araçla bir otoban kenarına getiriyor. Kurbanlarının üzerine "Seks Turizmine Son" yazılı bir pankart asan grup üyeleri, sözkonuyu kişiyi yalınayak, üzerinde bornoz otoban kenarında bırakarak hızla uzaklışıyor.
Videoya konuşan bir eylemci, Ukrayna'da yabancı artışına paralel olarak seks turizminin korkunç boyutlara vardığı ve polisin buna karşı yeterli önlemleri amadığını söylüyor. Ukrayna'nın Avrupa'nın "sperm lağımı" olduğunu söyleyen grup, eylemleri ile seks turizmine gelenlerin korkulu rüyası olacaklarını söylüyor.
Bu arada tuzağa düşürülen kişinin polise şikayetçi olmadığı, Ukrayna Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin soruşturma başlattığı ifade ediliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.