'Ülkemizi darbelere teslim etmeyeceğiz'

Yerel yönetimlerde örgütlenmiş sendika Bembirsen sivil hayatın ve demokrasinin devamından yana olduğunu bir grup basın toplantısıyla duyurdu. Şube başkanlıklarının ardarda yaptıkları basın açıklamalarında 'emir kulu Türkiye' olmayı reddettiklerini belirttiler. İETT Şube Başkanı Yakup Gündoğdu'nun okuduğu basın açıklaması darbecilerin cezalandırılması yönünde işin takibçisi olacakları mesajıyla son buldu

20 Temmuz 2016 Çarşamba 15:36
'Ülkemizi darbelere teslim etmeyeceğiz'






İETT BEMBİRSEN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İETT Metrohan binası önünde bir basın açıklaması yaparak darbelere karşı olduğunu dile getirdi. Şube başkanı Yakup Gündoğdu’nun yaptığı basın açıklamasında ‘Bütün dünya öğrendi ki, memleketimizi milletimizin iradesi dışında dizayn etme imkanı yoktur’  denilerek darbe girişimine karşı meydanları dolduran tüm üyelere teşekkür etti. Batının sömürgesi ‘emir kulu Türkiye’ olmayı reddederek dünyaya ders verdiğimizin belirtildiği basın açıklamasına şube üyelerinden yoğun bir katılım gerçekleşti.
Türkiye’nin ümmetin son kalesi olduğu hatırlatılarak bu acı tecrübeyi yaşatan darbecilerin en kısa zamanda cezalandırılması talebi ortaya konuldu.

Meydanları dolduran üyelerimizin devlete güvenerek her türlü manipülasyondan uzak durmaları hatırlatılan basın açıklamasında Sendika olarak sürecin takipçisi olunacağı ifade edildi.
Bembirsen bir sivil toplum kuruluşu olarak darbecilere karşı olduğunu üyeleriyle bir ve beraber olduğunu bir kere daha basın açıklamasında dile getirdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.