Uludağ Üniversitesi, Kamu Yönetimi Forumu'na ev sahipliği yapacak

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:09
Uludağ Üniversitesi, Kamu Yönetimi Forumu'na ev sahipliği yapacak






BURSA (CİHAN)- Bursa'da kamu politikalarındaki dönüşümün görüşüleceği '10. Kamu Yönetimi Forumu', Uludağ Üniversitesi'nin ev sahibinde yarın başlıyor.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kamu Yönetimi Bölümü'nün organizasyonunda 2 gün sürecek forumda kamu yönetiminde gelinen nokta ele alınacak.

'Kamu Politikalarında Dönüşüm' konulu forumun, kamu politikalarındaki dönüşümü tartışmaya açmak ve konu ile ilgili önerilerin geliştirilmesini sağlamak amacıyla düzenlendiği bildirildi. Uluslararası katılıma da açık olan forum, kamu yönetimindeki ilgili aktörleri teşvik etmeye yönelik bilimsel bir toplantı olarak değerlendiriliyor. Kamu yönetimi alanında akademisyen, öğrenci ve uygulayıcıları bir araya getiren bir platform vazifesi görecek forumda ilgililer; mevcut yapıyı, sorunları, çözüm önerilerini ve uygulama aşamasında yaşananları tartışarak çözüm önerileri sunma imkanı bulacak.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.