Uluslararası Finans Merkezi ihalesini Ağaoğlu kazandı

29 Kasım 2012 Perşembe 17:43
Uluslararası Finans Merkezi ihalesini Ağaoğlu kazandı






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı ihalesini Ağaoğlu kazandı. Ağaoğlu, 2 Kasım'da düzenlenen ihalede 1 milyar 460 milyon TL ile en yüksek teklifi vermişti.

İhalenin onaylanmasının ardından görüşlerini dile getiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'un dünya başkenti olma vizyonunda önemli rol oynayacak bu projeyi hayata geçirmekten dolayı gurur duyduklarını belirtti.

İhale kapsamında yüklenici firma tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin tüm alt yapı çalışmaları, hafriyat işlemleri, uygulama projelerinin yapımı, ortak alanlardaki ulaşım yolları, kapalı otoparklar, teknik mahaller, metro istasyonu ve peysaj işleri yapılacak. Bu hizmetler için idareden herhangi bir bedel talep edilmeyecek. Projede, 2.500 kişilik konferans salonu, AVM, 5 yıldızlı otel, ofis alanları ve rezidanslar da yer alıyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.