Ümit Özdağ; Bina için şehit verilmez, tankla topla yıkın

Nusaybin'de el yapımı bomba tuzaklarıyla donatılmış bir binada 6 şehit haberi yüreğimizi dağladı. MHP Gaziantep Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ 'Bombalı binaları yıkın geçin' çağrısı yaptı.

03 Nisan 2016 Pazar 01:10
Ümit Özdağ; Bina için şehit verilmez, tankla topla yıkın






Ümit Özdağ; Bina için şehit verilmez, tankla topla yıkın

Terör örgütü PKK'ya yönelik Mardin Nusaybin'de devam eden operasyonlarda büyük yanlışlar yapıldığını söyleyen MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ 'Bombalı tuzaklarla donatılan binaların tank ve topçu ateşiyle yıkılmasını' istedi.

PKK NUSAYBİN'DE YENİ TAKTİKLER DENİYOR


Geçtiğimiz hafta Diyarbakır Sur ve çevresinde incelemelerde bulunan MHP Genel Başkan adayı Prof.Dr. Ümit Özdağ, Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir bina içerisinde 6 güvenlik görevlimizin şehit olmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Prof. Dr. Ümit Özdağ terör örgütü PKK'nın Nusaybin'de yeni taktikler denediğini ve yeni kadrolar kullandığını belirterek 'Buna yeni yeni taktiklerle cevap verilmeli. Bina için şehit verilmez. Tuzaklanan binalar bombalanmalı' dedi.

BİNA İÇİN 6 ŞEHİT VERDİK

Yine bina için 6 şehit verdik diyen Özdağ sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı: Bir bina için değer mi? Yıkın geçin tanklar ve toplarla. Nusaybin'de şehit saşyısı 24. Yanlışta ısrar edilirse bu daha da artacak. İçişleri Bakanı'na sesleniyorum, bir bina için Türk askerinin, polisinin canı tehlikeye atılmamalı. EYP'li binalar top ve tank ateşi ile yıkılmalı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.