Üniversiteler Arası 2. Lig Voleybol Turnuvası Sinop´ta düzenleniyor

04 Aralık 2012 Salı 18:11
Üniversiteler Arası 2. Lig Voleybol Turnuvası Sinop´ta düzenleniyor






SİNOP (CİHAN)- Üniversiteler arası erkek ve kadın voleybol turnuvası 04-08-Aralık 2012 tarihlerinde Sinop Üniversitesi spor salonunda yapılıyor.

Üniversitelerarası 2. Lig Erkek ve Kadın Voleybol Turnuvası'nın açılış töreni Fen-Edebiyat Fakültesi Spor Salonu'nda yapıldı. Törende konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen spor organizasyonlarını çok önemsiyorum. Güzel ülkemin farklı yörelerinden gelen gençlerin birbirleriyle rekabet ederken, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kuracaklarını biliyorum. Sporun ürettiği barışçıl rekabetin aslında sevmeyi ve iletişim kurmayı kolaylaştırdığını, sporu seven ve zaman ayırmaya çalışan bir birey olarak hissediyorum. diye konuştu.

Törenin devamında konuşan vali Dr. Ahmet Cengiz, böyle başarılı bir turnuvanın Sinop'ta ve üniversite çatısı altında yapılıyor olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 2. Lig Erkek ve Kadın Voleybol Turnuvası'na katılan takımlar şöyle:

Sinop Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Ordu Üniversitesi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.