Üniversiteli Dilek Naz'ı sevenleri uğurladı

Üniversiteli Dilek Naz'ın ani ölümü Bodrumlu'ları yasa boğdu. Bodrum esnafı kepenk kapatarak cenaze namazına koştu

21 Ekim 2013 Pazartesi 02:36
Üniversiteli Dilek Naz'ı sevenleri uğurladı






 


İzmir'de başım ağrıyor diyerek odasına çekilen ancak beyin kanaması geçirdiği anlaşılan genç kızın ölümü Bodrum'u yasa boğdu  Üniversite öğrencisi Dilek Naz Göğercin, Bodrum'da gözyaşları içinde toprağa verildi.
BAŞIM AĞRIYOR DİYE MESAJ ATTI
İzmir’de öğrenci olan Dilek Naz Göğercin (19), öğrenci evinde başının ağrıdığını, kendisini iyi hissetmediğini ev arkadaşına mesaj atarak bildirip fenalaşmış ve daha sonra ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne götürülürken kalbi durmuştu. Yapılan müdahaleyle kalbi çalıştırılmış ancak bu kez beyin kanaması geçirmesi sonucu tedavisine yoğun bakımda devam edilmişti. Göğercin’in ailesi ve arkadaşları hastane kapısında günlerce onun için dua etmiş ve 12 gün boyunca hastaneden ayrılmamıştı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan 19 yaşındaki genç kız, 12 günlük hayat mücadelesinin ardından, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BODRUM’DA KARA GÜN
Dilek Naz'ın cenazesi bugün baba ocağına getirildi. Günlerdir tüm ilçe Dilek Naz'ın yaşaması için dua ederken ölüm haberi gelen genç kız için Bodrum’da göz yaşları sel oldu. Ölüm haberiyle birlikte Dilek Naz’ın sevenleri baba ocağına koşarken, sokakları dolduran binlerce kişi cenazenin gelmesiyle gözyaşlarına boğuldu. Evinin önünde düzenlenen törenin ardından Omurca Camii'ne getirilen genç kızın cenazesi, binlerce kişinin kıldığı cenaze namazı sonrası Türbe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze töreninde Dilek Naz'ın annesi Şenay Göğercin fenalık geçirirken, acılı baba Cemil Göğercin ise ayakta durmakta zorlandı.
ESNAF KEPENK KAPATTI, MİNİBÜSLER MEZARLIĞA ÜCRETSİZ ÇALIŞTI
Dilek Naz’ın ölüm haberini alan esnaf ise kepenk kapatarak cenaze namazına katıldı. Birçok şehir içi minibüs de seferlerini iptal ederek vatandaşları ücretsiz olarak mezarlığa götürdü. Cenaze törenine; Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, AK Parti İlçe Başkanı Akif Demiröz, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkan Vekili Arif Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Manav, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, eğitim camiası, okul arkadaşları ve binlerce Bodrumlu katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.