Üniversiteyi hem Konya'da hem de ABD'de okudu çift diploma sahibi oldu

29 Kasım 2012 Perşembe 13:57
Üniversiteyi hem Konya'da hem de ABD'de okudu çift diploma sahibi oldu






KONYA (CİHAN)- Selçuk Üniversitesi ile Amerika Birleşik Devletleri'nin Montana State Üniversitesi arasında 2007 yılında başlayan 'Uluslararası Ortak Lisans Programı' ilk mezununu verdi. Bir ve üçüncü sınıfları Selçuk Üniversitesi'nde, iki ve dördüncü sınıfları ise Montana State Üniversitesi'nde okuyan Biyokimya Bölümü öğrencisi Murat Hüsfer, diplomasını Rektör Hakkı Gökbel'den aldı. Hüsfer, Hem yabancı dilimi çok geliştirdim hem de çift diploma sahibi oldum. Mezuniyetimde çifte sevinç yaşıyorum. dedi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret eden 'Uluslararası Ortak Lisans Programı'nın ilk mezunu Murat Hüsfer, rektörlük binasında kendisi için düzenlenen mini mezuniyet töreninde büyük heyecan yaşadı. Törene cübbesiyle katılan Hüsfer'i tebrik eden Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Uluslararası ortak lisans programından ilk mezunumuzu vermek üniversitemiz açısından çok güzel bir tecrübe oldu. Kimya gibi Makine gibi bölümlerin bu programı başarıyla yürütüyor olmaları bizim açımızdan çok önemli. Programı yürüten akademisyenlerimize teşekkür ediyorum. diye konuştu.

Mini mezuniyet töreninde duygularını Bu süreç oldukça zor ve bir o kadar da keyifliydi. sözleriyle dile getiren Murat Hüsfer, Gerek yabancı dilimi geliştirmek gerek kültürlerarası etkileşimimi artırmak gerekse sosyal çevremi genişletmek açısından oldukça verimli bir süreç oldu. Bu programdan ilk mezun olan öğrenci olmam beni gururlandırdı. Programı üniversitemizde hayata geçiren herkese teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Gökbel, Selçuk Üniversitesi ve Montana State Üniversitesi Uluslararası Ortak Lisans Programı Biyokimya Bölümü mezunu Murat Hüsfer'e diplomasıyla birlikte plaket verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.