Uşak Aktif Eğitimciler Sendikası'ndan Ödül töreni

29 Kasım 2012 Perşembe 16:10
Uşak Aktif Eğitimciler Sendikası'ndan Ödül töreni






UŞAK (CİHAN)- Aktif Eğitimciler Sendikası Uşak Temsilciliği'nin, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Öğretmenime Mektup adlı yarışmanın ödül töreni yapıldı. Ortaokul ve lise öğrencileri arasındaki yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilirken danışmanlık yapan öğretmenlere de plaket takdim edildi. Törene Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Dış İlişkiler ve Basın Yayın Sekreteri Yakup Pelit, sendika üyeleri ve eğitimciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sendika Uşak Temsilcilisi Halil Ertürk, yeni kurulmalarına rağmen Uşak ve ilçelerinde hızla teşkilatlanma ve üye çalışmaları yaptıklarını, bir yandan da eğitim süreçlerini yakından takip ettiklerini söyledi. Ertürk, Son zamanlarda sık sık öğrencilerin öğretmen algısındaki yozlaşma dile getirilmekte. Sendika olarak biz de öğrencilerin öğretmen algılarına olumlu bir katkı yapabileceğimiz düşüncesiyle bu yarışmayı düzenledik. Birinci olan mektubu, Uşak il genelindeki bütün öğretmenlere gönderdik. dedi. Sekreter Pelit ise sendikanın genel politikaları ve üye çalışmaları hakkında bilgi vererek, küçük ama samimi adımlarla ilerlemeyi düşündüklerini, iyi yapılan her şeyin yanında ve destekçisi olacaklarını, kötü olanı da eleştireceklerini ifade etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.