Uşak'ta çok miktarda kaçak sigara ve makaron ele geçirildi

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:09
Uşak'ta çok miktarda kaçak sigara ve makaron ele geçirildi






UŞAK (CİHAN)- Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, düzenledikleri operasyonda yüklü miktarda kaçak sigara ve makaron ele geçirdi.

İstihbarat çalışmaları neticesinde harekete geçen polis ekipleri, Uşak-Ankara devlet karayolu Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası karşısında kontrol noktası oluşturdu. Diyarbakır´dan İzmir´e gitmekte olan 45 N 1834 çekici ve 45 TK 421 dorse plakalı TIR burada durduruldu. Yapılan kontrolde, TIR'ın ön kısmına gizlenmiş 7 bin 720 karton gümrük kaçağı sigara ve 530 bin makaron ele geçirdi. Kaçak mallara el koyulurken TIR şoförü 53 yaşındaki M.S.T., gözaltına alındı. Zanlı, emniyette ifadesinin alınmasından sonra sevk edildiği Uşak Adliyesi'nde serbest bırakıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.