Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: 4'ü kadın 22 kişi gözaltına alındı

06 Kasım 2012 Salı 18:04
Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: 4'ü kadın 22 kişi gözaltına alındı






İZMİR (CİHAN)- İzmir merkezli 3 ilde torbacı tabir edilen uyuşturucu sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 4'ü kadın 22 kişi gözaltına alındı. Yaklaşık bir yıllık takibin ardından İzmir, Diyarbakır ve Mardin'de yapılan operasyonda ara yakalamalarla birlikte toplam 400 kilogram esrar ele geçirildiği bildirildi.

İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Bürosu ekipleri, torbacı olarak adlandırılan sokak satıcılarının, E.K.'nin liderliğinde uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Şebekeye yönelik bir yıllık takipte, kente çeşitli tarihlerde uyuşturucu sokulmak istendiğinde çeşitli yakalamalar yapıldı. Bu yakalamalarda onlarca kilo esrar ele geçirildi.

Şebekenin tüm bağlantılarını deşifre eden polis, dün sabah saatlerinde İzmir kent merkezi, Diyarbakır ve Mardin'de eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Baskınlarda dördü kadın, 22 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, önceki tarihlerde ve son operasyonda toplam 400 kilogram esrar ele geçirildiği kaydedildi.

Emniyet yetkilileri, operasyonun sürdüğünü, gözaltı sayısının artabileceğini açıkladı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.