Uyuşturucu sevkiyatına aile süsü vermek için eşi ve çocuklarını kullandı

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:19
Uyuşturucu sevkiyatına aile süsü vermek için eşi ve çocuklarını kullandı






SAKARYA (CİHAN)- Güvenlik güçlerine yakalanmamak için her yola başvuran uyuşturucu satıcıları, sevkiyatlarında çocuklarını dahi kullanmaktan çekinmiyor. Son olarak Van'dan İstanbul'a uyuşturucu götürürken 50 kilo toz esrarla birlikte yakalanan uyuşturucu satıcısının, sevkiyatı yaptığı araca eşi ve 3 çocuğunu da alıp kendilerine aile süsü vererek polis kontrollerini aşmayı planladığı ortaya çıktı.

Bir ihbarı değerlendiren Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Van'dan İstanbul'a uyuşturucu götüren bir otomobil ile bu araca eskortluk yapan bir panelvanı D-100 karayolunda durdurdu. 3 çocuklu ailenin bulunduğu otomobilde narkotik köpeği Dark ile arama yapıldı. Aramada otomobilin ön ve arka tamponundaki özel zulalara gizlenmiş 50 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Otomobilde bulunan Ş.T. ve eşi ile panelvanda bulunan M.C. ve M.Z. gözaltına alındı. Uyuşturucunun bulunduğu araçta eşiyle birlikte gözaltına alınan kadın, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Uyuşturucu satıcısı Ş.T.'nin sevkiyatı yaptığı araca eşi ve 3 çocuğunu da alıp kendilerine aile süsü vererek polis kontrollerini aşmayı planladığı ortaya çıktı.

Emniyetteki sorguları tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.