Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nden başarılı öğrencilere ödül

06 Kasım 2012 Salı 17:36
Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nden başarılı öğrencilere ödül






TRABZON (CİHAN)- Trabzon'un Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencilerinin başarılarını artırmak için çalışmalarına destek veriyor.

Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliği, 2011-2012 eğitim öğretim yılında YGS sınavına giren ve 4 yıllık üniversite kazanan lise son sınıf öğrencilerine altıkları karar doğrultusunda diz üstü bilgisayar hediye edeceklerini belirtmişlerdi. Bu karar doğrultusunda 2012 yılında yapılan YGS sınavı sonucunda 50 öğrenci 2 yıllık Meslek Yüksek Okuluna yerleşirken 2 öğrencide 4 yıllık fakültelere yerleşti.

Okul aile birliği ve okul idaresi, öğrencilere vaat ettikleri bilgisayarları 4 yıllık fakülteye yerleşen Meltem Kasım ve Aleyna Furuncu'ya okulda yaptıkları törenle diz üstü bilgisayarları hediye ettiler.

Ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Cemile Kahyaoğlu, Okulumuzun başarısını yükseltmek ve üniversiteyi kazanan öğrenci sayısını artırmak için 2012 YGS sınavında dört yıllık fakültelere yerleşen öğrencilerimizi ödüllendirmek suretiyle bundan sonraki sınavlara girecek öğrencilerimizin motivasyonu artırmak istiyoruz. Böylece Okulumuzun mesleki eğitimde ilçemize verdiği kaliteli ve nitelikli eğitimin yanında yükseköğretime de çok sayıda öğrenci yerleştirerek katkıda bulunmak istiyoruz. dedi.

Öğrencilerimizin başarısı eğitim kadromuzu son derece mutlu etmektedir diyen Kahyaoğlu, 52 öğrencimizi yükseköğretime yerleştirmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Ülkemizin genelinde olduğu gibi ilçemizde de Mesleki eğitim ile ilgili önyargıya rağmen okulumuz Vakfıkebir'de son yıllarda bir marka ve bir değer olarak öne çıkmaktadır. Öğrencilerimizin başarısını daha da artırmak için her türlü çalışmayı yapmak hususunda kararlıyız ve yine başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.